Ny juridisk chef 10. september 2019


Sinding & Co. har ansat Anders Schulz som juridisk chef pr. 1. september 2019.

Sinding & Co. er en familieejet koncern, der siden 1959 har bevaret og videreudviklet kompetencer og forretningsområder inden for investering i og drift af fast ejendom. I dag er virksomheden et full service ejendomshus, der beskæftiger sig med ejendoms- og projektudvikling, administration, ejendomsservice, entreprise, asset management og family office aktiviteter.

Anders Schulz kommer fra en stilling som advokat hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith. Som juridisk chef i Sinding & Co. kommer Anders til at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver, herunder compliance. Anders skal tillige fokusere på implementering af ny lovgivning, interne forretningsprocesser og juridisk rådgivning til vores kunder.

”Anders Schulz er juridisk velfunderet og kommer med en solid erfaring. Herunder besidder Anders en række kompetencer indenfor strategi- og forretningsudvikling, hvorfor han også kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige ledelse. Anders vil tillige få det overordnede ansvar for at drive vores Family Office. Det glæder mig, at jeg kan byde Anders velkommen til Sinding & Co., og jeg er sikker på, han vil bidrage til den positive udvikling, virksomheden er i” siger Tor Dam Sinding, CEO.

Artikelarkiv