Stillingsopslag 11. maj 2020


Sinding & Co. oplever en stor kundetilgang, hvorfor vi søger en dygtig og engageret ejendomsadministrator, som har lyst til at indgå i en ejendomsadministration med en voksende portefølje af ejendomme.

Sinding & Co. er et full service ejendomshus, som siden 1959 har arbejder med investering i og drift af fast ejendom. Inden for de sidste par år har vi været i en transformationsproces med fokus på forretningsmæssig udvikling af vores serviceydelser. Vi udvider vores aktiviteter og ønsker at tiltrække nye kunder. Målsætningen er at være blandt de foretrukne investerings- og servicepartnere for private ejendomsinvestorer. Vi adskiller os fra andre huse ved at have et særligt stærkt fagligt fundament, og der er tale om en spændende stilling i et udviklende og fagligt stærkt miljø.

Du vil blive en del af ejendomsadministrationen med 10 medarbejdere og du vil blive ansvarlig for din egen portefølje, som vil bestå af både bolig- og erhvervsudlejningsejendomme samt evt. ejerforeninger. Ejendomsadministrationen arbejder tæt sammen med de øvrige medarbejdere i Sinding & Co., herunder bl.a. viceværter og inspektører. Der er tale om en alsidig stilling, hvor dit arbejde omfatter alle typer af sædvanlige opgaver inden for ejendomsadministration. Stillingen tilrettelægges individuelt med afsæt i dine kompetencer og i din erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrund med det mål, at du har mulighed for også at udvikle dine generelle kompetencer.

Stillingen skal søges via Kelly Services. Læs mere om stillingen her

Nyhedsarkiv