Udvalgte ledige lejemål


Hans Schourups Gade


På Frederiksbjerg ligger denne store 3 værelses lejlighed på 94 kvadratmeter. Her er man tæt på skov og vand samt få minutters cykling indtil Aarhus strøg. Lejligheden indeholder 2 stuer og et soveværelse samt køkken, entre og bad/toilet. Til lejligheden hører opvaskemaskine, komfur, køleskab og emhætte.

Joh. Baunes Plads


Dejlig stor delevenlig 3-vær. lejlighed på Frederiksbjerg udlejes. Lejligheden har altan, hvor der er udsigt til fælles gårdareal. Åben entré. Køkken med opvaskemaskine, komfur samt køle-/fryseskab. Rummelig badeværelse med gulvvarme. Stue samt to store værelser. Der er ikke langt til hav og skov fra lejligheden. Der er fælles vaskeri i kælderen, og elevator i opgangen.

Mejlgade


Lejligheden har egelamelparket og filt på væggene. Døre og vinduer med 3 lags glas. HTH-køkken med hvide låger. Hårde hvidevarer er med stålfront. Lækkert badeværelse med bruseniche, varme i gulv og vaskesøjle. Lejligheden har adgang til stor tagterrasse på 1. sal. Der hører pulterrum med til lejligheden.

Trøjborgvej


Denne store og rummelig 2 etagers lejlighed er beliggende på det dejlige Trøjborg. Lejligheden er en 3 værelses og har 111 kvm fordelt på 2 etager. Fællesarealerne gør det til en god delevenlig lejlighed for 2 med masse af plads, med udsigt ind til Aarhus midtby.

Steen Blichers Gade


Fra Steen Blichers Gade kommer man ikke tættere på Aalborg banegård, Limfjorden samt alle midtbyens mange hyggelige caféer og gågader, samt der er heller ikke langt ned til flotte havnefront.