Udvalgte ledige lejemål

Foto af lejemål

Hans Schourups Gade


På Frederiksbjerg ligger denne store 3 værelses lejlighed på 94 kvadratmeter. Her er man tæt på skov og vand samt få minutters cykling indtil Aarhus strøg. Lejligheden indeholder 2 stuer og et soveværelse samt køkken, entre og bad/toilet. Til lejligheden hører opvaskemaskine, komfur, køleskab og emhætte.

Foto af lejemål

Joh. Baunes Plads


Dejlig stor delevenlig 3-vær. lejlighed på Frederiksbjerg udlejes. Lejligheden har altan, hvor der er udsigt til fælles gårdareal. Åben entré. Køkken med opvaskemaskine, komfur samt køle-/fryseskab. Rummelig badeværelse med gulvvarme. Stue samt to store værelser. Der er ikke langt til hav og skov fra lejligheden. Der er fælles vaskeri i kælderen, og elevator i opgangen.

Foto af lejemål

Mejlgade


Lejligheden har egelamelparket og filt på væggene. Døre og vinduer med 3 lags glas. HTH-køkken med hvide låger. Hårde hvidevarer er med stålfront. Lækkert badeværelse med bruseniche, varme i gulv og vaskesøjle. Lejligheden har adgang til stor tagterrasse på 1. sal. Der hører pulterrum med til lejligheden.

Foto af lejemål

Trøjborgvej


På Trøjborg ligger denne store lejlighed, med få meters gå gang til Riis Skoven og havet. Trøjborg byder på nogle hyggelige cafeer og små butikker. Der er gode indkøbsmuligheder i området og man skal ikke langt før man er ved universitetet.

Kontakt os

Tlf: 86761414


Send email