Ejendomsadministration i Aalborg


Bruger du for mange ressourcer på administration af din investeringsejendom, er tiden måske inde til at finde en professionel ejendomsadministrator, der kan overtage ansvaret. Ved at indgå et samarbejde med en professionel ejendomsadministrator er du sikret, at kontrakter og regnskaber udarbejdes efter branchens regler og praksis. Hos Sinding & Co. Ejendomsadministration har vi et team af kompetente og erfarne medarbejdere med mange års erfaring. Vi kan bl.a. tilbyde services i forbindelse med:

  • Regnskab og bogføring
  • Lejekontrakter og opkrævning af leje mm.
  • Kommunikation med lejere og offentlige instanser

Uanset om din investeringsejendom er bolig eller erhverv, kan det være en fordel at få en professionel ejendomsadministration til at stå for driften. Indgår du et samarbejde med os, kan du være sikker på at få varetaget dine opgaver af veluddannede medarbejdere, der løbende holder sig ajour med nyeste regler og praksis inden for branchen. Faglighed, ansvarlighed, service og kvalitet er byggestenene i vores arbejde. Vi ved, at overdragelse af de administrative opgaver er en tillidssag. Derfor får du som kunde hos Sinding & Co. tilknyttet en privat ejendoms-administrator, der har ansvaret for netop din ejendom.

Skræddersyede løsninger

Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar til at skræddersy et tilbud, der bedst matcher dine behov. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Derefter sørger vi for at ringe dig op, så vi sammen kan drøfte dine behov og finde frem til den løsning, der bedst imødekommer disse.