Projektudvikling


Hos Sinding & Co. har vi en stolt og lang tradition som projektudvikler, og vi har beskæftiget os med projektudvikling i flere generationer.  Vi erhverver, udvikler og sælger løbende ejendomsprojekter og søger løbende nye grunde til udviklingsprojekter. Vi deltager også gerne som partnere i udviklingsprojekter.

Vores projekter gennemføres med henblik på salg efter opførelse. Salget kan enten ske til fremtidige brugere af ejendommene eller til ejendomsinvestorer som ønsker en udlejningsejendom. 

Igangværende projekter

I vores projektteam arbejder vi pt. med følgende udviklingsprojekter:

Æblehøjen

Ved Virupvej i Hjortshøj arbejder vi med at udvikle et blandet boligområde med ca. 200 boligenheder. Der kan blive tale om såvel rækkehuse, parcelhuse eller måske et fællesskab af boliger med lækre fællesarealer og fælleshuse. Der er i øjeblikket gang i udarbejdelse af helhedsplan for området. Herefter følger en lokalplan, hvor man bliver mere specifik på boligtyper, størrelser, eje/leje og lign.

Projektet forventes i markedet og klar til salg og udlejning i 2025/26

 

Kornbyen

I Malling syd for Aarhus arbejder vi på at udvikle de tidligere korn- og silobygninger tæt ved byens letbanestop. Her udvikles ca. 24.000 kvm boligområde.  Læs mere om projektet her

Projektet forventes færdigt til salg i 2026.

 

 

Ønsker du at høre nærmere om de enkelte projekter eller vores ydelser, er du velkommen til at rette henvendelse til os via nedenstående kontaktformular.

Ved din henvendelse via en kontaktformular på sindingco.dk indsamler vi personoplysninger om dig. Du kan se vores persondatapolitik her