Projektudvikling


Sinding & Co. har en stolt og lang tradition som projektudvikler. Vores ejendomshus har beskæftiget sig med projektudvikling i flere generationer, og vi bistår både private investorer og erhvervskunder med at identificere det gode byggeprojekt samt projektmuligheder. Vi deltager også gerne som partnere i udviklingsprojekter.

Overblik og Indsigt

Vi bestræber os på at få alle relevante økonomiske aspekter afklaret fra start, så der er overblik og klarhed over budgettet i forskellige udviklingsscenarier og med de afgørende afkastberegninger. Det er samtidig vigtigt at der opnås den nødvendige indsigt i særlige projektspecifikke risikoområder i god tid og før uigenkaldelige beslutninger bliver truffet. En sådan grundig due diligence og kalkuleberegning giver et solidt og kvalificeret grundlag for at træffe de rigtige beslutninger på et realistisk og retvisende grundlag.

Processen

I en sædvanlig proces vil vi typisk stå for følgende:

Vi afdækker markedet og efterspørgslen og peger på de værdiskabende tiltag. Vi udarbejder et overslag på anlægsudgifter og drift og beregner afkastet.

Vores indledende rådgivning bliver samlet i et beslutningsgrundlag, som sætter investor og bygherre i stand til at komme videre med projektet.

Når beslutningen er truffet, sikrer vi, at projektet kan realiseres – hvad enten det handler om nybyggeri, omdannelse eller udvidelser af eksisterende byggeri.

Vi afdækker potentialer og risici ved den konkrete byggegrund og skaber grundlaget for aftalen mellem køber og sælger.

Vi påtager os gerne opgaven med at tilvejebringe den nødvendige lokalplan for projektet. Vi har rådgivere med specialiserede kompetencer inden for lokalplanarbejde og et indgående kendskab til lovgivning og myndighedsprocesser.

Er der behov for specialistbistand, trækker vi den nødvendige ekspertise ind fra vores omfattende netværk af samarbejdspartnere som spænder lige fra jordbundseksperter og vindanalytikere til bæredygtighedsrådgivere og antropologer.

 

Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.

Ved din henvendelse via en kontaktformular på sindingco.dk indsamler vi personoplysninger om dig. Du kan se vores persondatapolitik her