Lejer


Har du spørgsmål til dit lejemål, er du altid velkommen til at kontakte os inden for kontorets åbningstider, som er mandag til fredag kl. 10 - 14. Uden for åbningstiderne har du mulighed for at sende en serviceanmodning, som vil blive besvaret hurtigst muligt.  Udfyld formularen nederst på siden, og vi vender tilbage til dig.

Vagttelefon til akutte skader uden for normale åbningstider

Ved akutte skader som fx vandskade, indbrud, gentagne udfald på sikringer eller HFI relæ eller anden bygningsskade, som kræver øjeblikkelig afhjælpning, kontaktes vores vagthavende vicevært straks på tlf. 20 28 58 06

BEMÆRK: Mistede nøgler/bestilling af nøgler, problemer med internet, vand-, varme- og el-forsyning, stoppede afløb uden vandskade, defekt på hvidevare uden vandskade, løbende toiletter, div. spørgsmål til husleje eller regnskab o.lign. er ikke akutte opgaver, der løses af den vagthavende vicevært. Her bedes du i stedet sende os en serviceanmodning eller kontakte os inden for vores åbningstider.

Tilkalder lejer den vagthavende vicevært til opgaver, der ikke betegnes som akutte, og som ikke er omfattet af ejendommens forsikring, betales udkaldet af lejer.

Udlejning af ledige bogliglejemål

VI UDLEJER KUN BOLIGLEJEMÅL VIA BOLIGPORTALEN.DK. HEVENDELSER OM LEJE AF BOLIG MODTAGET VIA NEDENSTÅENDE FORMULAR VIL IKKE BLIVE BEHANDLET.

Serviceanmodning

Ved din henvendelse via en kontaktformular på sindingco.dk indsamler vi personoplysninger om dig. Du kan se vores persondatapolitik  her

Søger du bolig?

Alle vores boliglejemål udlejes via Boligportalen. 

Find boliglejemål
Åbningstider

mandag - fredag kl. 10-14

☎︎ 86761414
Tips og tricks til bæredygtigt forbrug
Se her