Ny Investor


Vores strategiske fokusområde er alternative investeringer. Betegnelsen kan dække over en bred vifte af forskellige typer af investeringsaktiver herunder: fast ejendom, infrastruktur og transport, energisektoren herunder vedvarende energi, affald og genanvendelse, landbrug og skovbrug samt private equity.

Vores overordnede målsætning er at foretage direkte investeringer i alternativer og drive forretningsområder og enkeltinvesteringer inden for alternative investeringer, der er undervurderet af markedet, og hvor der er et indkomst- og kapitalværdipotentiale.

Vi tror generelt på, at man ved at investere langsigtet i forskellige typer af alternative investeringer kan sikre et attraktivt risikojusteret afkast.

Kendetegnende for flere professionelle og institutionelle investorer er, at de i løbet af de seneste år har øget deres andel af alternative investeringer, og prognoser spår, at omfanget af alternative investeringer fortsat vil stige de kommende år.

Det handler om tillid

Hos Sinding & Co. har vi god erfaring med at en ny investor kommer til et møde - at vi kigger hinanden i øjnene, og i fællesskab, finder ud af hvor meget og i hvilke ejendomstyper du ønsker at investere. Tillid er altafgørende, og der er mange facetter vi ønsker at vende med dig. 

Når der dukker en konkret investeringsmulighed op, sender vi det detaljerede materiale til dig. Her vedlægger vi budgetter, beskriver bygningen og fremlægger vores idé med investeringen - men normalt tager vi et møde, hvor vi grundigt gennemgår sagen med dig, men også drøfter hele det fremadrettede forløb. 

Efter ejendommen er købt, går projektet over i drift, hvor vi, som udgangspunkt, tager vare på al administration og pasning af din investering - Det er nemt og bekvemt for dig - men du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være. 

Vi har et uformelt og tæt forhold til vores investorer. Har du spørgsmål, kan du ringe eller sende en mail til dine kontaktpersoner og få svar med det samme. Flere, af vore investorer, kigger også ind til en kop kaffe - Det holder vi meget af. 

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør nærmere om Sinding & Co.

Ved din henvendelse via en kontaktformular på sindingco.dk indsamler vi personoplysninger om dig. Du kan se vores persondatapolitik her

Udvalgte investeringscases
Se dem her