Professionel service og skræddersyede løsninger

Ejendomsadministration


Sinding & Co. har mere end 50 års erfaring med ejendomsadministration, og vi administrerer i dag en lang række erhvervs- og boligudlejningsejendomme for private investorer, selskaber og fonde. Herudover administrerer vi en række ejerforeninger og øvrige foreninger.

Professionel ejendomsadministration kræver i dag en veluddannet og erfaren ejendomsadministrator, som løbende holder sig ajour med nye regler, og vi oplever en øget henvendelse fra ejere af investeringsejendomme, der ønsker at lade administrationen af deres investeringsejendom overgå til en professionel ejendomsadministration.

Sinding og Co. er din personlige ejendomsadministrator

At lade en professionel ejendomsadministrator stå for den daglige administration af din ejendom er en tillidssag. Derfor har du som kunde i Sinding & Co. altid en fast ejendomsadministrator, der varetager den daglige administration af din ejendom. Faglighed, ansvarlighed, service og kvalitet er byggestenene i vores daglige arbejde. Vi lægger vægt på tilgængelighed og prioriterer det personlige møde og samarbejde højt. Vi er loyale og foretrækker langsigtede relationer, og flere af  vores ejendomsadministratorer administrerer i dag ejendomme for 3. generations kunder. Vi er et full service ejendomshus og har fordelene af mange in house kompetencer og et kendskab til alle aspekter af ejendommen. Vores afdelinger arbejder tæt sammen om at skabe optimale og helhedsorienterede løsninger til gavn for dig og din ejendom.

Det tilbyder Sinding & Co. Ejendomsadministration

Vi har domicil i Havnegade i Aarhus centrum men yder ejendomsadministration i hele landet. Vi løser alle opgaver i forbindelse med ejendoms- og selskabsadministration, herunder alle administrative og regnskabsmæssige opgaver. Vi tilbyder bl.a.:

  • Bogføring samt betaling af regninger
  • Udarbejdelse af drifts– og likviditetsbudgetter
  • Udarbejdelse af regnskabsmateriale
  • Udarbejdelse af fællesregnskab og varmeregnskab
  • Udlejning, herunder udarbejdelse af lejekontrakter
  • Lønadministration
  • Opkrævning af leje mv.
  • Indberetning til G.I.
  • Førelse af sag ved huslejenævn
  • Kommunikation med offentlige myndigheder

Alle vores ydelser tilbydes enkeltvis, og du har mulighed for frit at sammensætte ydelserne til en samlet pakke, der passer dine ønsker og behov. Hver ejendom er unik, og derfor skræddersyr vi altid administrationsaftalen efter nærmere drøftelser med dig som ejer af ejendommen, og vi forsøger i videst muligt omfang at tilgodese dine specifikke ønsker.

Kontakt os og hør nærmere om fordelene ved at lade Sinding & Co. varetage administrationen af din investeringsejendom. Drejer dit behov sig i stedet om ejendomsservice, asset management eller bygherrerådgivning, eller søger du et ledigt erhvervslejemål i Randers, Aarhus, Aalborg, Odense eller København, så kan Sinding og Co. også hjælpe dig.

 

Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale om dine og din ejendoms behov.

Ved din henvendelse via en kontaktformular på sindingco.dk indsamler vi personoplysninger om dig. Du kan se vores persondatapolitik her

Søger du bolig?

Alle vores ledige boliglejemål ligger på Boligportalen. Se listen her.

Optimér udlejningsprocessen
Læs mere