Kontakt


Kontoret har åbent mandag - fredag 10-14.

T 8676 1414 

Vagttelefon til akutte skader uden for normale åbningstider

Ved akutte skader som fx vandskade, indbrud, gentagne udfald på sikringer eller HFI relæ eller anden bygningsskade, som kræver øjeblikkelig afhjælpning, kontaktes vores vagthavende vicevært straks på tlf. 20 28 58 06. Det ikke er muligt at sende sms til vagttelefon.

BEMÆRK: Mistede nøgler/bestilling af nøgler, problemer med internet, vand-, varme- og el-forsyning, stoppede afløb uden vandskade, defekt på hvidevare uden vandskade, løbende toiletter, div. spørgsmål til husleje eller regnskab o.lign. er ikke akutte opgaver, der løses af den vagthavende vicevært. Her bedes du i stedet sende os en serviceanmodning eller kontakte os inden for vores åbningstider.

Tilkalder lejer den vagthavende vicevært til opgaver, der ikke betegnes som akutte, og som ikke er omfattet af ejendommens forsikring, betales udkaldet af lejer.

Send serviceanmodning

Vil du bestille en nøgle, har du spørgsmål til huslejen el. andet, er du altid velkommen til at sende os en serviceanmodning. Når du har udfyldt og sendt serviceanmodningen, vil du i løbet af få sekunder modtage en kvittering på din henvendelse. Proceduren er med til at sikre, at alle opgaver registreres og udføres inden for en rimelig tidshorisont. 

Ved din henvendelse via en kontaktformular på sindingco.dk indsamler vi personoplysninger om dig. Du kan se vores persondatapolitik her

Åbningstider

mandag - fredag kl. 10-14

☎︎ 86761414
Søger du bolig?

Alle vores boliglejemål udlejes via Boligportalen. 

Find boliglejemål