Om os


NxG

Sinding & Co. er en familieejet virksomhed, der gennem 3 generationer har bevaret og videreudviklet kompetencer og forretningsområder inden for fast ejendom. Vi arbejder med forretning på tværs af generationer, og vi føler os naturligt forpligtet til at overdrage ikke kun noget værdifuldt men også forbedrede forhold til den kommende generation. Vi ønsker at tage et ansvar herfor.

Derfor ligger det os også meget på sinde at arbejde med kommende generationer af familieejede virksomheder og investorfamilier. Se evt. mere under www.villicore.dk

Vi dyrker din ejendomsinvestering

Vi er en aktiv samarbejdspartner med fokus på langsigtet værdiskabelse. Vores mål er at sikre, at vore kunders investeringer i fast ejendom optimeres i hele ejendommens livscyklus, så ejendommen til enhver tid udgør et attraktivt investeringsobjekt. Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at vores kunder opnår overblik, indsigt, udbytte og tryghed i samarbejdet med os.

Overblik - Få afklaret dine ønsker og behov for din ejendomsinvestering

Indsigt - Opnå den fornødne faglige indsigt

Udbytte - Nå dine ønskede resultater

Tryghed - Få glæde af din investeringsejendom i generationer frem

Full service ejendomshus

Vi har et indgående kendskab til alle faser i en ejendoms livscyklus og bistår i alt - fra daglig administration og pasning, udførelse af ombygning og renoveringsarbejde til ejendomsudvikling og formidling.

En fælles platform og et tæt samarbejde mellem vores afdelinger sikrer en hurtig afdækning og afhjælpning af vores kunders behov. Vi lægger vægt på tilgængelighed og prioriterer det personlige møde og samarbejde med kunden. Alle vores kunder har en fast ejendomsadminsitrator, -inspektør og vicevært på ejendommen samt en kundeansvarlig, som altid kan kontaktes. 

Vision

Vi ønsker at være den foretrukne service- og investeringspartner for private ejendomsinvestorer.

Persondatapolitik

Læs mere om vores persondatapolitik her.

Kontakt os

Tlf: 86761414


Send email