Historie


Fast ejendom siden 1959

Sinding & Co. har rødder tilbage til 1959, og vi har gennem 3 generationer bevaret og videreudviklet kompetencer og forretningsområder inden for fast ejendom. Vi har sammen med vores kunder oplevet branchens opgangs- og nedgangstider. Vi planlægger på lang sigt og på tværs af generationer. 

1959

I 1959 starter cand.polyt. Per Sinding et samarbejde med murermester Vagn Knudsen. Sinding & Knudsen bliver på få år et af landets store entreprenørselskaber med flere markante Aarhus-ejendomme på cv’et – bl.a. Sallings parkeringshus.

1973 

2. Generation. Cand.scient.pol. Odd Sinding overtager posten som direktør i Sinding & Compagni A/S.

2012

3. Generation. Cand.scient.pol., cand.oecon. Tor Dam Sinding overtager posten som administrerende direktør i Sinding Gruppen efter Odd Sinding.

2016

Sinding & Co. får nyt domicil og flytter i maj 2016 ind i den markante ejendom Havnegade 2A på hjørnet af Havnegade og Skolegyde.

 

I dag er Sinding & Co. et full service hus og en aktiv samarbejdspartner inden for ejendomsadministration, ejendomsservice, bygherrerådgivning, entreprise, investering og projektudvikling med henblik på erhvervelse, opførelse og salg. 

 

Kontakt os

Tlf: 86761414


Send email