Ejendomsadministration i Herning


Søger du en professionel ejendomsadministrator til de administrative opgaver forbundet med din investeringsejendom? Du kan med fordel lade administrationen overgå til en professionel ejendomsadministration, der sørger for at holde sig opdateret med nyeste regler og praksis inden for området.

Sinding & Co. tilbyde dig skræddersyede og helhedsorienterede løsninger, så du slipper for at bruge ressourcer på rækken af administrative opgaver, der er forbundet med din udlejningsejendom – hvad enten det er bolig eller erhverv. Vores kompetente ejendomsadministratorer er veluddannede og har mange års erfaring inden for branchen. Vi er bevidste om, at tillid er et vigtigt nøgleord i samarbejdet med en professionel ejendomsadministrator. Derfor får du hos os en fast ejendomsadministrator, så der hurtigt kan blive opbygget et tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Skræddersyet service

Hos Sinding & Co. bestræber vi os på at finde den bedste løsning for kunden. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til den enkelte ejendom, der bl.a. kan bestå af følgende services:

  • Udarbejdelse af lejekontrakter, opkrævning af leje mm.
  • Udarbejdelse af regnskabsmateriale
  • Fællesregnskab og varmeregnskab
  • Bogføring
  • Kommunikation med lejere og offentlige instanser

Vi har mere end 50 års erfaring inden for branchen og løser alle opgaver forbundet med ejendomsadministration. Vi vægter det personlige samarbejde højt, og transparens og åbenhed er styrende principper i vores daglige arbejde.   

Ønsker du et tilbud på en skræddersyet løsning på administration af din investeringsejendom, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op. Sammen kan vi sammensætte en løsning, der matcher behovet i din ejendom. Som full service ejendomshus tilbyder vi også ejendomsservice, entreprise og bygherrerådgivning samt asset management. Har du således brug for entreprise og bygherrerådgivning