Ejendomsadministration i Horsens


Bruger du for meget tid på de administrative opgaver forbundet med udlejning af bolig- eller erhvervslejemål i din udlejningsejendom? Så er det måske blevet tid til at overdrage administrationen til et professionelt ejendomsadministrationsfirma. Hos Sinding & Co. har vi mere end 50 års erfaring med ejendomsadministration og varetager administration af både erhvervs- og boligejendomme. Vi kompetente medarbejdere med mange års erfaring inden for branchen, der står klar til at hjælpe dig med de administrative opgaver.

Tillidsfuldt samarbejde

Tillid, faglighed, ansvarlighed, service og kvalitet er byggestenene i vores daglige arbejde. Vi er bevidste om, at det er en tillidssag at overdrage administrationen af din ejendom til os. Derfor vægter vi den tætte relation højt, når vi indgår et samarbejde, og som kunde hos os får du tilknyttet en fast ejendomsadministrator, der varetager alle administrative opgaver forbundet med din ejendom. Vi løser alle opgaver inden for ejendomsadministration og kan blandt andet tilbyde services inden for:

  • Regnskab og bogføring
  • Lejekontrakter og opkrævning af leje mm.
  • Kommunikation med lejere og offentlige instanser

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at drøfte dine ønsker, så vi sammen kan skræddersy den mest optimale løsning for dig. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op.