Ejendomsadministration i Skanderborg


At varetage de administrative opgaver, der er forbundet med at administrere en udlejningsejendom, kan være meget ressourcekrævende. Derfor kan det være en fordel at lade en professionel ejendomsadministration varetage opgaven. Hos Sinding & Co. har vi mere end 50 års erfaring med ejendomsadministration, og vi varetager i dag administrationen af både bolig- og erhvervsejendomme, selskaber, ejer- samt andre foreninger. Søger du en professionel ejendomsadministrator, der kan overtage de administrative opgaver forbundet med din ejendom i Skanderborg, har Sinding & Co. et team af kompetente og erfarne medarbejdere, der er klar til at indgå i et tillidsfuldt samarbejde om administrationen af din investeringsejendom. Vi tilbyder bl.a.:

  • Udarbejdelse af regnskaber og bogføring
  • Udarbejdelse og håndtering af lejekontrakter, opkrævning af leje mm.
  • Kommunikation med lejere og offentlige instanser

Tillid og åbenhed er nøgleord i vores daglige arbejde

Hos Sinding & Co. er tillid og åbenhed nøgleord. Vi er bevidste om, at det er en tillidssag at overdrage ansvaret for de administrative opgaver til en ekstern samarbejdspartner. Derfor prioriterer vi det personlige møde og tilstræber at skabe de bedst mulige rammer for et tæt og langvarigt samarbejde. Som kunde hos Sinding & Co. får du en fast ejendomsadministrator, der varetager alle de ejendomsadministrative opgaver forbundet med din ejendom i Skanderborg.

Vi sørger altid for at skræddersy et tilbud, der matcher dine individuelle behov. Uanset om du kun søger hjælp i forbindelse med fx bogføring og udarbejdelse af lejekontrakter, eller har brug for en full service løsning, der også inkluderer asset management, kan vi sammensætte en løsning der passer til dig og din ejendom.

Modtag et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så sørger vi for at kontakte dig, så vi sammen kan kortlægge dine behov og skræddersy en løsning, der bedst matcher disse. Vi tilbyder også full service løsninger, hvor vi kan bistå med både ejendomsadministration, pasning og vedligeholdelse af din ejendom samt entreprise og asset management.