Ejendomsadministration i Vejle


Som ejer af en eller flere ejendomme er der en række af opgaver at se til.  Derfor ser mange ejendomsejere en fordel i at lade administrationen overgå til en professionel ejendomsadministrator, der kan varetage de administrative opgaver Med. en professionel ejendomsadministrator sikrer du at økonomistyringen er professionel, at ejendommen administreres efter nyeste regler, og at der udarbejdes lejekontrakter, der overholder eksisterende lovgivning.

Erfaren ejendomsadministrator

Hos Sinding & Co. har vi mere end 50 års erfaring med ejendomsadministration. Vores administratorteam består af veluddannede ejendomsadministratorer med flere års erfaring inden for branchen. Vi kan bl.a. tilbyde hjælp i forbindelse med:

  • Udarbejdelse af lejekontrakter, opkrævning af leje mm.
  • Udarbejdelse af regnskabsmateriale, fællesregnskab og varmeregnskab
  • Bogføring
  • Kommunikation med lejere og offentlige instanser
  • Førelse af sag ved huslejenævn

Ejendomsadministration i Vejle

Til hvert lejemål – bolig eller erhverv - følger en lang række administrative opgaver. Har du behov for ejendomsadministration i Vejle, kan Sinding & Co. ejendomsadministration hjælpe dig. Vi arbejder med skræddersyede løsninger og tager altid udgangspunkt i dine og din ejendoms behov. Vi er et full service ejendomshus med mange kompetencer samlet under samme tag, og vores arbejde er drevet af at finde de bedste løsninger for vores kunder. Vores ejendomshus har rødder tilbage til 1959, og vi har sammen med vores kunder oplevet branchens opgangs- og nedgangstider. Vi planlægger på lang sigt og på tværs af generationer. 

Få indblik og skab overblik

Hos Sinding & Co. vægter vi der personlige møde og samarbejde med vores kunder. Som kunde hos Sinding & Co. får du derfor en fast ejendomsadministrator, der varetager den daglige administration af din ejendom. Transparens og åbenhed er styrende principper i det daglige arbejde, og vi tilstræber at skabe de bedst mulige rammer for et tæt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ejendomsadministration eller udfyld vores kontaktformular, og lad os ringe dig op. Vi står altid klar til at drøfte dine ønsker og behov.