Ejendomsadministration i Viborg


Med driften af en bolig eller erhvervsejendom følger mange administrative opgaver som fx bogføring, kontraktudarbejdelse og kommunikation med lejere og offentlige instanser. Endvidere kræver det, at man holder sig ajour med regler praksis inden for branchen, så man sikrer, at regnskaber og kontrakter overholder alle krav. Hos Sinding & Co. oplever vi blandt ejere af investeringsejendomme en stigende interesse for at overdrage de administrative opgaver forbundet med ejendoms- og selskabsadministration til en professionel ejendomsadministration. Sinding & Co. har flere års erfaring inden for branchen og varetager bl.a. opgaver inden for:

  • Regnskab og bogføring
  • Kontraktudarbejdelse
  • Kommunikation med lejere og offentlige instanser

Vi er et full service ejendomshus og drager fordel af mange in house kompetencer. Vi har kendskab til alle aspekter af ejendommen og kan derfor skræddersy en service, der matcher behovet i din ejendom.

Kompetent og tillidsfuldt samarbejde

Hos Sinding & Co. er tillid og åbenhed nøgleord. Vi er bevidste om, at det er en tillidssag at overdrage ansvaret for de administrative opgaver til en ekstern samarbejdspartner. Derfor prioriterer vi det personlige møde og tilstræber at skabe de bedst mulige rammer for et tæt og langvarigt samarbejde. Som kunde hos Sinding & Co. får du en fast ejendomsadministrator, der varetager alle de ejendomsadministrative opgaver forbundet med din ejendom i Viborg.

Ejer du en investeringsejendom i Viborg, som du ønsker at udvikle, tilbyder vi endvidere asset management.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ejendomsadministration eller udfyld vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde frem til de services, der matcher dine behov.