Referencer


Søren Rolander, Ejendomsbesidder, 3. Generation

”Sinding & Co. er en solid samarbejdspartner, der nu gennem 3 generationer, har værnet om vores hovedstol. De er en god sparring i forbindelse med køb og drift af investeringsejendomme, og deres full service koncept sikrer en fælles ånd og rød tråd i hele processen.”

 

Jørn Christensen, Ejendomsbesidder, Direktør Alfred Buus A/S

”Hos Sinding & Co. er de gode til at skabe et samlet økonomisk overblik over optimeringsmulighederne i investeringsejendommen. Der ses på ejendommens totalafkast og en langsigtet værdiskabelse – både mht den daglige drift og balanceposterne”

 

Leif Severinsen, Warehouse Manager, Emerson Climate Technologies

“Sinding & Co.´s ejendomsservice er en stabil og løsningsorienteret samarbejdspartner. Deres viceværter og inspektører er effektive og overholder altid aftaler til tiden. De leverer varen!”

 

Mette Møller, Koordinator, Direktionssekretariatet Midttrafik

”Sinding & Co.´s ejendomsservice er den perfekte samarbejdspartner i en hektisk hverdag. Alle vore henvendelser bliver taget alvorligt og behandles hurtigt og effektivt, og samarbejdet foregår gnidningsfrit. Vores samarbejde med Sinding & Co.´s entrepriseafdeling i forbindelse med vores lejemål er ligeledes foregået gnidningsfrit. Sinding & Co. er en yderst professionel, kompetent og løsningsorienteres samarbejdspartner.”

Kontakt os

Tlf: 86761414


Send email
Udvalgte projekter
Se dem her
Udvalgte investeringscases
Se dem her