Family Office


Sinding & Co. har på tværs af 3 generationer arbejdet dedikeret med familier med fælles formue omkring investeringer, risikostyring og formueoptimering inden for fast ejendom. I vores Family Office services arbejder vi med at hjælpe familiemedlemmer og/eller familier med at opnå deres langsigtede mål og sikre en helhedsorienteret og skræddersyet løsning af de samlede behov. 

Personlig sparring og skræddersyede løsninger

I Sinding & Co. har vi fødderne plantet solidt på jorden med fokus på drift, leverancesikkerhed og reduceret operationel risiko. Vi er en personlig sparringspartner inden for alle aspekter af familiens finansielle forhold vedr. fast ejendom - med erfaring fra både egen og andre familier. Vores investeringsmæssige track record og brancheerfaring går tilbage til før 1959.

 

Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale om dine og din families ønsker og behov.

Ved din henvendelse via en kontaktformular på sindingco.dk indsamler vi personoplysninger om dig. Du kan se vores persondatapolitik her